Tuesday, July 31, 2007

Implineste-ti visele...

Se spune ca "socoteala de-acasa nu-i aceeasi cu cea din targ".Adevarat, foarte adevarat.

Am fost la mare.Cu fiends si inca doi prieteni.Si ce planuri marete ne facuseram noi, totul trebuia sa fie perfect, urma sa intoarcem litoralul cu susu'-n jos, sa ne distram pana la epuizare si sa traim clipa...Suna frumos, nu?Numai ca asteptarile si sperantele ne-au fost spulberate inca din prima secunda cand am pornit in "calatoria de vis".

Sa incep cu inceputul.Trenul a intarziat jumatate de ora, harmalaie de oameni pe peron, gramezi de bagaje.Vine trenul, reusim sa urcam intr-unul din primele sase vagoane si sa gasim compartiment gol ca prin minune.Dupa cateva minute, aflam ca primele sase vagoane (care erau pline pana la epuizare de oameni) raman in gara si ca trebuie sa ne dam jos.Ne luam bagajele, alergam cu totii ca animalele pentru supravietuire si intr-un sfarsit, trenul pleaca si dupa vreo ora ne gasim si compartiment.

Apoi, cazarea o aveam asigurata dinainte.Insa cand am ajuns acolo, surpriza...Baba la "vila" careia trebuia sa stam nu ne lasa sa stam cinci in camera, ci vroia sa-i mai platim pentru inca o "camera" in maghernita ei.Asa ca ne-am cazat fix la vila de langa cea a babei.
Ce ma gandeam eu in momentele alea?Ce incepe prost, al dracu de prost, trebuie sa se termine bine...

Deoarece cu o zi inainte de plecarea la mare imi murise si porcusorul, fiind cu moralul la pamant, singurul motiv pentru care am mai plecat totusi a fost acela de a ma imbata pentru a uita (stiu, suna stupid, probabil asta o sa zic si peste cativa ani la "Alcoolici Anonimi":P)...
Moartea porcusorului, multi draci cauzati de una din fiends si de niste retardati care s-au luat de noi pe plaja, alcoolul au dus la umplerea paharului, si la explozia a tot ceea ce stransesem in mine de multa vreme, lucru care a culminat cu un comportament foarte urat fata de prietenii mei si cu strangerea bagajelor si plimbarea "matinala" de o ora pe la 01:00 a.m. pe autostrada Mangalia...

Nu cred ca are rost sa povestesc tot ce s-a intamplat, insa ideea e ca nu a trecut zi in care sa nu se intample ceva: in fiecare zi certuri, oameni enerva(n)ti, oameni care sa se ia de noi, oameni plictisiti, politie, furturi s.a.m.d.

La plecare, toti am mers separat...unii au plecat cu o zi mai devreme, iar ceilalti au stat in locuri diferite ultima noapte si au plecat pe cai diferite.

Anca si cu mine ne-am petrecut ultima noapte in Vama.Dar ce are loc in Vama, ramane in Vama!

Cu toate ca am avut parte mai mult de momente nefaste care poate ne fac sa uitam complet de putinele momente bune, eu am ramas in minte cu un singur lucru, spus de cineva special: "Implineste-ti visele!"

1 comment:

kalashnikovworm said...

bah,da' to ai uitat ceva! ai uitat-o p'aia cu ' Banii ne fac pe noi?! ' :)