Wednesday, December 17, 2008

Amintiri din viitor...

Revenire dupa muuuuult timp...Puzzle de idei...Postare cu sau fara sens...

Se spune ca nu poti avea un prezent fara sa ai un trecut.E adevarat.Dar, din pacate de multe ori trecutul asta ne umbreste prezentul.In loc sa invatam din greseli, noi preferam sa ne lasam prada fricii si sa ne ascundem, sa ne inchidem in noi...Uneori, chiar ne este imposibil sa mai avem un prezent tocmai pentru ca am avut un trecut.Tocmai pentru ca traim in trecut.

Am fost si eu candva asa.Cand eram lovita si desi incercam sa uit, cu atat mai mult ma afundam in amintiri.Cand abia daca mai reuseam sa realizez ca ziua de azi nu e ca ieri, da' pai sa descopar ascunsa prin vreun loc intunecat al mintii mele tulburate ideea ca exista si o ziua de maine...Cand nimic nu mai conta si in loc sa simt ca o raza de soare ma mangaie, sa simt numai arsuri...

Dar totul a trecut.Trece!Si intotdeauna va fi asa.Si incet-incet, te redresezi, lucrurile intra din nou pe fagasul normal, te vindeci si accepti.Si cresti.Si incepi sa traiesti din nou.Iti dai seama ca nu are rost sa-ti irosesti timp din viata pentru ceva ce a fost...Te simti vinovat, regreti,te ierti, ierti, inveti, te schimbi, mergi mai departe, iti recapeti inocenta zambetului..Si-ti traiesti prezentul.
Realizezi ca totul face parte din viata.Totul se intampla cu un motiv.Chiar daca uneori motivul este ca nu exista niciun motiv.

Si apoi...

Nu ti s-a intamplat niciodata sa astepti un lucru cu mare nerabdare, cu o sete nebuneasca, cu o speranta nemarginita?Sa astepti clipa cu atata bucurie, incat parca sa ajungi s-o traiesti de dinainte sa-i fi venit vremea?Tot felul de senzatii puternice, reactii chimice, sentimente, emotii, semne de intrebare, batai de inima aproape dureroase si chinuitoare...scenarii.Si parca totul ar fi real, parca deja ai trait clipa aia de atatea ori.Diseci legatura (sau poate distanta, ia-o cum vrei...) dintre trecut, prezent si viitor, cu toate ca stii foarte bine ca nu poti interactiona cu ceva inexistent.
Ai vreodata sentimentul ca maine se va intampla ceva...?Ceva diferit, bun sau rau, oricum ar fi, ceva care o sa te faca sa simti.Ignori momentul de fata, sentimentul te acapareaza, toata fiinta ta e reflectata in viitor...

Eu am trait in trecut...

Am trait in prezent...

Acum, va transmit salutari din viitor.Unde uneori e soare, uneori e furtuna, uneori e colorat, alteori e liniste, e...E!

Uneori chiar nu poti avea un prezent daca nu ai un viitor.

2 comments:

kalashnikovworm said...

positive thinking is gutt :)

kalashnikovworm said...

uitasem http://quanticanarchy.blogspot.com/2008/10/pink.html