Thursday, June 30, 2016

6 Greseli de Evitat in ziua Nuntii!


Dragilor, am dat de un articol foarte interesant, realist si care cred ca va fi de folos multora care se afla in pregatiri pentru una dintre cele mai importante zile din viata lor. Enjoy si luati aminte:




Patio Studio

Ziua nuntii este o data speciala, care presupune o abordare deosebita a tuturor activitatilor derulate, inclusiv cu privire la machiajul si coafura de mireasa. Iata principalele 6 greseli pe care din pacate multe mirese le fac din lipsa informarii sau a experientei. Ar fi bine ca toate viitoarele mirese sa acorde atentie acestor greseli comune, pentru a le evita si astfel a nu avea incidente neplacute in cea mai speciala zi din viata.

COMPROMISUL DE DRAGUL FAMILIEI!
Compromisul de dragul familiei. Nu este bine sa lasati de la voi prea mult de dragul familiei, intrucat nunta voastra este o zi speciala pentru voi, nu neaparat pentru familie. Pot aparea chiar si emotii nejustificate, semn ca nu esti pregatit pentru a te aseza la casa ta.

LUAREA IN GREUTATE INAINTEA NUNTII!
Mai ales in cazul perioadei de vara, ispitele culinare sunt mari, insa trebuie sa rezistati! In mod evident, o silueta bine conturata este de cele mai multe ori necesara pentru ca in ziua nuntii mireasa sa arate perfect. Nu asteptati pana in ultimul moment, cereti sfatul unui specialist si abordati acest aspect pas cu pas, din timp! Doar asa veti fi pregatite cum se cuvine.

ROCHIA DETERIORATA DE CEARA DE LUMANARI!
In functie de tipul rochiei de mireasa, organizati-va din timp pasii pentru machiaj, coafura si imbracarea rochiei. La fel de multa grija trebuie sa acordati si imprejurimilor, mai ales lumanarilor care pot arde/ murdari de ceara rochia.

REPERTORIUL MUZICAL NU ESTE PE PLACUL AMBILOR MIRI!
Oricat de buna prietena v-ar fi, si oricat de mult v-ar ajuta sa economisiti la acest capitol... nu uitati ca profesionistul ramane un profesionist! Daca se intampla ca sa nu fiti multumite de rezultatul final, nu numai ca nu mai aveti timp sa apelati la cineva profesionist si sa refaceti machiaj/coafura, dar veti strica probabil si prietenia cu o buna prietena din acest motiv!

DECESUL UNEI PERSOANE APROPIATE!
Un deces este intotdeauna un eveniment nefericit si care implica multa suferinta. Ritualurile funerare presupun nu numai costuri ridicate, dar si multa munca si organizare, ceea ce ar putea inferfera cu pregatirile de nunta. Totodata, este de rau augur sa se tina nunta mai devreme de un an de la data nefericitului eveniment.

SCHIMBAREA NASILOR INAINTE DE NUNTA!
Alegerea nasilor este intotdeauna un pas foarte important. Nasii sunt parintii spirituali, cei care ar trebui sa te indrume si sa iti fie alaturi intr-un mod care sa te ajute sa te dezvolti ca persoana. Schimbarea nasilor, dupa ce s-a luat deja decizia asupra acestui aspect, denota nestatornicie si poate atrage asupra sa urmari nedorite.

Patio Studio

Ca si sfat final, va recomandam sa apelati din timp la profesionisti specializati, sa nu faceti economie exagerata considerand ca este suficient un machiaj/coafura de petrecere obisnuita, si mai ales sa ganditi bine impreuna cu specialistii fiecare punct pe lista stabilita impreuna. Apoi: sa aveti zambetul si buna dispozitie, si veti fi cele mai frumoase mirese!

Twitter Ghidul Miresei   Facebook Ghidul Miresei   Instagram Ghidul Miresei   Youtube Ghidul Miresei   Google Plus Ghidul Miresei   Pinterest Ghidul Miresei


No comments: