Tuesday, July 21, 2009

Nu cititi! S-ar putea sa se ia...

Nu stiu cum sa incep postul asta. Sincer nici nu stiu ce vreau sa scriu. Si n-o sa folosesc nicio metafora. Poate doar putin sarcasm...la adresa propriei mele persoane, evident.

Sufar de plictiseala acuta. Si mi-e atat de lene. Cred ca o sa ma plictisesc scriind despre cat de plictisita sunt. Azi am dormit pana la 16:30. M-am trezit, m-am spalat si m-am pus in pat. Mi-am luat ceva de mancare si am stat tolanita in timp ce mancam, citind vorbele de duh ale altora. Nu am chef de absolut nimic. Acum stau in pat, scriu prostia asta si ascult muzica. Apropo de muzica...ma plictiseste ingrozitor orice ascult...Mi-am tot downloadat in ultima vreme discrografiile complete ale formatiilor preferate si nu pot sa le ascult. Nu-mi mai transmit niciun fel de energie. Ma lasa rece.

Aseara am iesit cu o prietena care va fi plecata pana in toamna. Deja mi-e dor de ea. Am fost intr-un bar unde am stat pana dimineata. Si unde am pacatuit cu zambetul pe buze. Sau, mai bine zis, i-am facut pe altii sa pacatuiasca cu zambetul pe buze :). Fara pic de regret. "Mi-e din ce in ce mai clar ca n-o s-ajung in Rai...". Apoi, dimineata, am ras pana ne-a apucat durerea de cap si ne-am culcat.

Acum ma plictisesc de crap. Si as vrea sa fac ceva, dar mi-e prea lene sa ma mai uit in alta parte in afara de monitor, poate daca m-as uita as gasi ceva de facut. Dar avand in vedere ca mi-e lene si sa-mi misc degetele pe taste...

Nimic nu ma mai binedispune in ultima vreme. Ba chiar ma cam enerveaza toate lucrurile pe care le fac, pentru ca le faceam si inainte si parca nu mai au farmec, parca simt ca stau pe loc. E ca si cand as trai aceeasi intamplare pentru o eternitate. Aceeasi rutina care se repeta constant (dap, stiu, si eu inca incerc sa inteleg cum de pana si rutina a ajuns sa se repete...).Si nu, nu e ceva...constructiv...nu ma mai simt ca la 16 ani, si totusi si-atunci faceam cam ce fac si-acum.

M-am plictisit. Nu am chef nici de citit, nici de iesit, de nimic...Ma enerveaza mai tot.

SPM nu e, ar fi mult prea ciudat sa fie menopauza...

Oare am nevoie de-o schimbare...? Cred ca de vreo 2, 3...Oare cat e kilu?

No comments: