Thursday, July 12, 2007

Doamne, ca mare-ti e gradina!!!

Dumnezeu a scapat de judecata
11 Iulie 2007
Georgeta Petrovici

Dosarul in care Dumnezeu a fost dat in judecata de un detinut din penitenciarul timisorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, deoarece nu a fost gasita adresa invinuitului.

Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puscarie pentru omor, l-a chemat, in octombrie 2005, in instanta pe Dumnezeu deoarece, contrar „contractului” facut in timpul botezului, nu a fost aparat de rele.

„Solicit deschiderea actiunii penale impotriva numitului Dumnezeu, domiciliat in cer (...), pentru comiterea infractiunilor prevazute de art. 215 (inselaciune - n.r.), 221 (tainuire - n.r.), 246 (abuz in serviciu contra intereselor persoanelor - n.r.), 256 (primire de foloase necuvenite - n.r.) si 257 (trafic de influenta - n.r.). In fapt, prin botezarea mea la biserica s-a facut un contract cu paratul pentru a-l indeparta pe diavol de mine si a ma feri de necazuri. Pana acum, paratul nu si-a onorat contractul. Dimpotriva, a pretins si primit de la mine in cursul vietii diferite bunuri si rugaciuni, in schimbul iertarii pacatelor”, se arata in plangerea detinutului.

Dupa ce plangerea a fost inregistrata la Parchet, la mijlocul lui octombrie 2005, solutia pusa de anchetatori a fost aceea de neincepere a urmaririi penale, sub motivatia ca Dumnezeu nu este o persoana reala si nu are domiciliu.

Din datele de la penitenciar, Pavel Mircea, care si-a executat numai jumatate din pedeapsa, sufera de mai mult timp de afectiuni psihice, necesitand chiar internarea in clinici de specialitate.


Straight face...Acuma, io ma intreb cine-i mai nebun?Nebunu' sau cei de la Parchet ca au luat in seama cererea reclamantului si au facut dosar...?!

2 comments:

DRaKhNaR said...

este normal ca orice reclamatie, plangere la parchet sa fie solutionata indiferent de cat de tampita este plangerea/reclamatia.

ei lucreaza in slujba cetateanului de rand si trebuie sa solutioneze orice plangere!

thieffa said...

Haha...asta n-o crede nici cainele...Daca ei lucreaza in slujba cetateanului de rand si incearca sa-i solutioneze problemele, atunci eu nu m-am nascut inca...
E stupid sa ia in calcul o asemenea reclamatie...In felul asta, eu pot sa dau in judecata urzica pentru ca m-a zgariat...Va trebui pedepsita cumva, nu?La racoare cu eaaaa...!