Tuesday, February 27, 2007

Emo's suicide note

M-am saturat!Nu mai suport!Atat de mult m-am saturat incat nu mai suport!E insuportabil sa nu mai suporti.Sa te saturi incat sa nu mai suporti.Ma despart de tine.Acum, irevocabil, irefutabil si iremediabil!Nu mai vreau sa te vad in via...adica...intelegi tu!Ceea ce vreau sa zic e ca m-am saturat de tine pana peste cap...ai devenit o problema...insuportabila si de necontrolat.Te urasc, poate mai mult decat ma urasti tu pe mine!In ultima vreme, mi-ai facut vi...adica...stii tu...numai cacaturi mi-ai facut.O sa ma duc in coltul meu sa-l plang inainte de plecare si sa-i spun c-o sa-i duc lipsa, o sa cant la chitara, o sa mai scriu cateva bilete de sinucigas, asa de placere si apoi...o sa ma mai tai putin pe maini, abdomen, picioare, cap, corp, pe tot ce am si ce nu am ca sa fie totul mai artistic.Si dup-aia o sa vina momentul in care o sa scap de tine.Cand n-o sa-mi mai faci nicio problema...Mai intai, imi aranjez bretonul, evident!
De fapt, ce s-o mai lungim?Chiar acum iau lama si-mi tai vena...si o sa-ti scriu cu propriul sange ultimele cuvinte inainte ca vi...adica....da, sa te scurgi din mine!Te urasc, viata!See you in hell!

2 comments:

Interfete evoluate said...

Inteleg ca esti Varsator si ai astfel de porniri, dar mai ai nitel. Lasa-i pe altii inainte. E ciudat, cautam chestii "sinucigase" si google mi-a scos blogul asta in cale. Dar e prea tarziu

thieffa said...

:))Nu am astfel de porniri, pentru ca-mi lipseste curajul.Am scris postul la misto, dupa ce am ascultat cantecul "I must be emo", in care era un vers de genul "I play the guitar and write suicide notes..I must be emo!"Ar trebui sa asculti cantecelul, e foarte amuzant.
Oricum, sinuciderea mi se pare o prostie.Intr-adevar iti trebuie o doza de curaj ca sa te poti sinucide si in acelasi timp o persoana sinucigasa da dovada de foarte multa lasitate pentru ca e incapabila sa lupte sa-si rezolve probleme si sa-si continue viata...


Cheers!


(P.S.: funny ca a aparut blogul meu cand ai cautat chestii sinucigase pe google)