Friday, November 03, 2006

Superficialitate la (cap) patrat

Ora 8:00
M-am trezit si evident m-am dus sa ma uit in oglinda.Parul era incurcat si deshidratat.I-am aplicat repede o masca revitalizanta.Apoi, mi-am studiat chipul in oglinda.Am observat ca desi cu o seara inainte totul arata perfect, aveam nevoie de niste retusuri.Asa ca mi-am luat trusa de make-up (si impreuna cu sfaturile make-up artistului meu preferat) am decis sa refac ceea ce somnul sifonase.Si, dupa ce am terminat prima etapa a machiajului, am observat ca mai aveam nevoie de niste tone de fond de ten si niste quintale de fard pentru ca fata mea sa fie perfecta, ca intotdeauna.Apoi, au urmat gelul transparent de gene, apoi rimelul Maybelline Extra-lash long and strong, apoi alt rimel pentru indreptatea genelor, apoi rimelul pentru volum maxim, apoi rimelul pentru culoare si apoi genele false.Dupa aceea, am folosit creionul dermatograf pentru acoperirea cearcanelor (nu ca as avea, dar trebuie sa arat perfect), si apoi fardul de pleoape siiii...sa nu uitam de ruj.Mai intai, creionul pentru conturarea buzelor, apoi lipstick pentru hidratare, ruj pentru o culoare seducatoare, si apoi gloss-ul pentru stralucire.
Ora 12:00
Pregatirea pentru schioping.
Tata mi-a zis ca vom merge in Germania pentru hainele din noul trend, asa ca va spun mai multe cand ma intorc.Pupici lipiciosi (si scarbosi de fufa!)

P.S.:Dupa niste vin, eu cu fiendul meu ne-am decis sa descriem o zi din viata unei fufe!!!Enjoy!

1 comment:

kalashnikovworm said...

si somnul de frumusete,droghi? ce fel de fufa esti tu?!doamneee,ne faci de rusine numele! doamne ce fufa degradata esti! oo,hai ca am fugit sa-mi refac machiajul si apoi sa...sa...deci sunt ocupata azi,ma uit la telenovele,apare si joze harmando!:X