Monday, December 04, 2006

That spot's staring at me!!!







Cateva din poz(n)ele din excursie.Acum ma amuz teribil cand aflu ultimele chestii din excursie.O colega care n-a fost in excursie ne povesteste ce-am facut noi pe-acolo...Spre exemplu, cica Anca s-ar fi facut manga si si-ar fi taiat venele;asta mi s-a parut cel mai funny.First of all, nu ne-a ajuns alcoolul sa ne facem manga, ca s-a baut prea repede, second of all, Anca a decis sa-si lase venele lungi, deci nu le-a taiat.

Ce s-a intamplat cu adevarat:peisaje nice, oameni distrusi, cabana infecta, o desteapta (bruneta...apparently) se impiedica, cade in camera si-si rupe nasul, vin doctorii, fufa are nasul bandajat, vine seara, bautura, tigari, plictiseala, cantat la chitara, muzica, somn, frig, durere de picioare, dormit intre paturi, poze, dimineata, somn, mancat cate trei portii de mic dejun fiecare (femeia de la bucatarie mai avea putin si ne injura:D), vizitat orase din drum, poze, poze, autocar, blank...as in dormit si apoi home...si la mine, discutia cu plamanii care au suierat toata noaptea.Acum vor avea cu cine sa vorbeasca:cu antibioticul!Here you go!

22 comments:

Anonymous said...

in primu rand tipa nu s-a impiedicat, nu stiu de unde ai auzit tu chestia asta. ai grija cand judeci fara sa fii informata. cuvantul "fufa" nu stiu unde l-ai auzit, dar clar nu l-ai citit in dictionar, pentru acolo e si o explicatie. intamplarea face ca tipa sa fie o foarte buna prietena de-a mea, poate de asta am sarit ca arsa cand am vazut ca o faci fufa din propria ta ignoranta. a, am uitat, verifica-ti putin spellingul. nu de alta, dar da-o naibii, esti la un liceu bilingv.
hugs, kisses and bad thoughts,
kus

thieffa said...

1.Un tip care a zis ca a vazut toata faza mi-a spus ca tipa respectiva s-a impiedicat.
2.Stiu foarte bine care este sensul cuvantului "fufa".Si daca ea nu e, inseamna ca aparentele insala...
3.La ce te referi cu spelling-ul?Ca daca tot te legi de asta, macar zi-mi unde am gresit, nu asa e logic?
4.Hai sa nu fim ipocrite...accept the bad thoughts, restul...nici nu ma gandesc!

Anonymous said...

1. eu eram in camera. cred ca stiu mai bine.
2. da, aparentele insala.
3. se scrie apparently.
4. nu eram ipocrita, eram ironica.

thieffa said...

Ok :|.I'm bored!

Anonymous said...

thieffa said...2.Stiu foarte bine care este sensul cuvantului "fufa".Si daca ea nu e, inseamna ca aparentele insala...

LOL, aparentele insala? Tu o cunosti macar? Ce inseamna faza asta cu aparentele? Si vad ca la primul post pe blog ai catalogat-o asa direct, fara cunostinta de cauza...si nu te mai lua despre aparente, stii si singura ca nu sunt reale. Revizuieste-ti comentul plz.

thieffa said...

Uhm...tocmai pentru ca nu o cunosc am zis ca aparentele insala.Daca as fi cunoscut-o, n-ar mai fi fost vorba de aparente.N-o mai luati atat de personal, s-a nimerit sa fie vorba despre ea, putea sa fie oricine altcineva in locul ei...Nu va mai atacati asa, u're not that important!Tre sa recunosc ca tipa nu pare chiar asa fufa si oricum, nu am nimic cu ea.Commentul n-o sa-l schimb, sorry!

Anonymous said...

acuma serios, ce rost au aceste "mari" judecati de valoare?
e mai simplu sa nu-i spui fufa daca n-o cunosti,n-ai vorbit-o in veci cu ea si n-ai vazut-o imbracata in paiete cu fusta prin care sa i se vada toata averea de la natura.
ce-ar fi sa accepti ca ai ofensat pe cineva degeaba?
nu vreau sa fiu rea, dar esti nedreapta si pripita.

Anonymous said...

*vorbit era

rita sordida said...

hhhahaha pe mine m-a dat pe spate gluma cu venele lasate lungi! si cum ai scris poze cu litera N intre paranteze, gen e alt cuvant acum, e pozne care inseamna cu totul altceva decat poze :)) cum te-ai gandit la asta! ma omori!

thieffa said...

Pentru Dumnezeu!Ce pana mea imi sariti toate-n cap?Am scris ce mi s-a parut, e dreptul meu.Nu e vorba de nicio mare judecata de valoare, bla, bla, bla.Nu am spus nimanui sa creada acelasi lucru ca si mine or anything else.Once again, e dreptul meu sa cred ce vreau si sa ma exprim cum vreau...Prin urmare, o sa-mi revizuiesc post-ul, dar n-o sa schimb nimic!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

hei...uite, eu sunt persoana din incidentul cu nasul ca numai asa pot sa ma prezint dat fiind faptul ca nu ne cunoastem...intamplarea din excursie a fost una nedorita de mine iar daca pe parcursul excursiei te-am deranjat cu ceva sau daca ti-am ruinat weekendul din cauza ca am chemat salvarea (cuz my nose didn't stop bleeding)
eu imi cer scuze..citind comentariul tau insa, nu poate decat sa ma scarbeasca ca exista oameni care vorbesc in felul asta si care folosesc diverse etichete (netinand cont ca in general, atunci cand iti expui o anumita parere trebuie sa ai mare grija la ce si cum formulezi) fara a se gandi inainte de a vorbi/scrie la ce i-a determinat sa faca respectivele aprecieri si daca sunt adevarate.ok, eu inteleg din tonul in care ai scris tu ca nu ti-ai batut capul cu a te gandi inainte sa scrii, daca faci bine/rau unei persoane (careia oricum nu ii era prea bine si daca ma urai, sa zicem...mi-am spart nasul!.. what else can u wish:)), daca sunt sau nu "fufa".Cred ca ai folosit cuvantul asta pentru ca il folosesti in general pentru toti cei care nu se incadreaza in acelasi stil cu al tau "s-a nimerit sa fie vorba despre ea, putea sa fie oricine altcineva in locul ei"..si as vrea sa stii ca fufa nu este sinonim cu diferit ci cu stricata..asa ca chiar te rog sa-mi spui daca ai folosit in sensul de diferit sau de stricata(in ultimul caz poate poti sa-mi spui ce anume ti-a dat impresia asta, aparentele de care tot vorbesti..e o pura curiozitate).
merci insa, ca mai rar asa onoare sa scrie cineva despre tine, mai ales daca nu te cunoaste...dar de, eram usor de remarcat..printr-un mare bandaj la nas si aparentele de "fufa"=))=)) gata...nu mai pot pronunta cuvantul asta..
oricum ti-am trimis commentul asta ca poate pe viitor nu vei mai cataloga oamenii din pura rautate sau ignoranta..
*thx celor care au avut ceva de spus in chestia asta
*nu te rog sa schimbi nimic din ce ai scris ci doar sa iti dai seama pe viitor ca atitudinea asta nu e ok si ca mai bine e sa vorbesti despre tine daca ai ceva de zis decat despre altii

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
thieffa said...

Hai ca m-ai impresionat pana la lacrimi...!
Nu te urasc, nu-mi pasa chiar deloc de tine, sincer...
"eu inteleg din tonul in care ai scris tu ca nu ti-ai batut capul cu a te gandi inainte sa scrii, daca faci bine/rau unei persoane".Daca nu mi-am batut capul inainte de a scrie ce am scris despre tine, inseamna ca era ceva fara importanta si ca imi era indiferent cum te numesc.
=))Ce rau puteam sa iti fac, avand in vedere ca nimeni in afara de prietenele tale care fac atata tamtam nu stie cine esti...Deja o dam in patetisme.
Iar "fufa", in viziunea mea=persoana de gen feminim, al carei ultim neuron este consumat in favoarea shopping-ului, make-up-ului and all the rest...E posibil, chiar probabil sa ma fi inselat.Dar mie asa mi s-a parut la prima vedere and you can't blame me for that!
Si, oricum nu m-am bucurat pentru faptul ca ti-ai spart nasul, wtf...

Anonymous said...

what's with that comment from whybeingevil?why was it sent for 5 times? is she being evil,'not bright',or just lacking imagination?!?!?!

rita sordida said...

hahaha. dar thieffa de la ce vine? iti place sa furi? sau poate nu iti place si vrei sa te vindeci.. oricum..nu cred ca e bine sa stie toata lumea problema ta :| ntzttzz

Anonymous said...

da..vad ca nu ai inteles mare lucru...sau nu vrei sa intelegi...nuj d c dar nu ma mira..tocmai ca si atunci cand scrii ceva care pentru tine e lipsit de importanta nu ar trebui sa jignesti pe altii (doar asa de fun) ca nu e deloc placut sa citesti chestii scrise aiurea de o persoana care nu te cunoaste..(in asta consta raul...ca dupa ce ca am avut acel accident mai trebuie sa citesc si comentariile tale rautacioase)..scuze ca am trimis commentul de multe ori..

Anonymous said...

dudes, a observat cineva ca trunchiurile din a doua poza arata ca niste penisuri?

Asta m-a pus pe meditat...

thieffa said...

Razvan, hai c-ai zis-o...This was definitely the point...=))