Tuesday, October 24, 2006

Friends will be friends...

Pentru mine, prietenii au fost, si acum, mai mult ca oricand, sunt cei mai importanti.Alaturi de ei am ras, am plans (recently), m-am distrat extraordinar de mult, am invatat o gramada de lucruri folositoare.Imi iubesc prietenii.Fara ei, nu stiu ce m-as face.Sunt foarte recunoscatoare ca am prieteni adevarati.Exact asa cum imi doresc: nu foarte multi, dar pentru intreaga viata.Chiar nu ma asteptam ca cineva sa ajunga sa tina atat de mult la mine, sa fie reciproca afectiunea, sa am o incredere oarba in ei si orice cearta, oricat de urata ar fi, sa fie uitata in mai putin de cinci minute.Multumita lor sunt mult mai sociabila (acum doi-trei ani nu vroiam sa cunosc pe cineva nou), am mai trecut peste timiditate (pana anul trecut nici nu ma puteam uita in ochii cuiva...acum pot sa ma uit cam 20 de secunde :D), am cu cine vorbi in legatura cu ceea ce mi se intampla si sunt inteleasa si ajutata.Pentru ei as face absolut orice sacrificiu fara sa tin cont de nimic.Si stiu ca si ei ar face acelasi lucru.Mi-au demonstrat asta deja.Sper doar sa nu fac vreo prostie (tipic mie) si sa pierd pe vreunul din ei.Pentru ca atunci chiar nu stiu ce m-as face...

Friends will be friends...when you're in need of love, they give you care and attention!

6 comments:

kalashnikovworm said...

bah,pe mine poti conta n-o sa ma pierzi nici daca o sa vrei ;)) numa sa nu ma pierd eu singura intre timp muhahahah. sinei till the end!

thieffa said...

I love you,fiendule!This is all i can say...Cat despre sinei...daca we will sinei impreuna,atunci e okay...daca nu,te omor daca faci vreodata vreo prostie!

Julia Burnthemyear said...

Tocmai l-am citit pentru prima oara. In timp ce-l citeam,ma intrebam daca mai tii minte de el. Daca nu....reciteste-l. :)

thieffa said...

Da...L-am recitit. Nu stiu ce efect credeai tu ca o sa aiba, dar eu nu-l citesc pentru prima oara si m-a intristat...

Julia Burnthemyear said...

Nu vroiam sa aiba un efect anume; vroiam sa aiba un efect si atat. Si speram sa te regasesti,inca,in el.

thieffa said...

Nici nu-mi dau seama...:-??